Odense bulldogs møder endnu en gang Rødovre Mighty Bulls

af Amanda Rishøj Madsen

Odense bulldogs møder endnu en gang Rødovre Mighty Bulls

Fredag d. 14/12 kl 19.30 møder Odense Bulldogs igen Rødovre Mighty Bulls. Denne gang på hjemmebane.

Tirsdagens kamp imod Rødovre Mighty Bulls var en spændende en af slagsen, da den endte ud i overtid og efterfølgende straffeslag. Og ikke nok med det, blev spændingen større, da begge holdene ikke formåede at score på de første 4 skud samt 7 skud midt i serien. Det var dog heldigvis Odense Bulldogs, som kunne juble til sidst, da nr. 10 Søren Nielsen sikrede dem sejren og de 2 point.

Nu møder de to hold igen hinanden på fredag d. 14/12 kl 19.30. Ud af de 3 allerede spillet kampe, har Odense Bulldogs vundet 2 af dem. Derfor skal drengene forsøge at tage de gode elementer med sig fra tirsdagens kamp, således at de forhåbenligt igen kan stå med sejren. Der er lagt op til en spændende kamp, når de to hold løber på isen.

Husk at dørene åbner kl 18.00, hvor BodegaDuoen byder velkommen med masser af musik. Samtidig vil der være Happy Hour på Tuborg Julebryg mellem 18-19. Efter kampen afholdes der afterparty i forhallen, hvor vi sammen vil kårer Man Of The Match. Endeligt vil der være en Dj, som sørger for det helt rigtige fest musik.

Vi håber på at se en masse, som vil være med til at støtte drengene i kampen om anden sejr i træk imod Rødovre Mighty Bulls

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder