Odense Bulldogs fik en lærestreg af Sønderjyske

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs fik en lærestreg af Sønderjyske

Odense Bulldogs tabte 5-2 til sønderjyske.

Efter forrige kamp håbede mange på, at Odense Bulldogs kunne komme ud med samme energi og fight, som de gjorde i fredags. Desværre var dette ikke tilfældet, da Odense Bulldogs tabte 5-2 ude imod Sønderjyske i lørdagens kamp.

1. periode startede med samme intensitet som i fredags. 4 minutter inde i perioden blev begge hold idømt en udvisning, men det resulterede ikke i nogle mål. Til at starte med virkede det også som en lige kamp, hvor begge hold skabte chancer. Det var desværre Sønderjyske, som trak det lange strå, efter en udvisning til nr. 27 Sebastian Ehlers, hvor de fik sat pucken i mål, og så stod der 1-0 til hjemmeholdet. Og der gik ikke mere end 7 minutter før Sønderjyske igen fik pucken i målet blot 1 sekund før pausen, hvilket gav dem en føring på 2-0 til anden periodes start.

2. periode mindede om den 1. periode. Efter 9 minutter bragte nr. 17 Frederik Bjerrum Sønderjyske foran med 3-0. Minutterne gik og endnu en udvisning til Odense Bulldogs resulterede i et 4-0 mål til Sønderjyske, der nu havde fordoblet deres føring inden anden pause.

I 3. periode vågnede drengene fra Odense Bulldogs op, dog ikke fra start, hvor Sønderjyske hurtigt bragte sig foran med 5-0. Det var med til at give drengene et wake up call, hvilket resulterede i en reducering til 5-1 på et mål af nr. 39 Mike Daugulis. Og selvom nr. 4 Yannick Vedel fik reduceret til stilling 5-2, var det ikke nok, da fløjtet for sidste gang lød blot 30 sekunder efter.

Dermed blev det til et nederlag til Odense Bulldogs på 5-2 imod topholdet Sønderjyske.

Næste gang drengene spiller er d. 4/1 2019 kl 19.30, hvor Herning Blue Fox kommer på besøg

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder