Odense Bulldogs får 1 point imod topholdet Sønderjyske

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs får 1 point imod topholdet Sønderjyske

Odense Bulldogs fik her til aften 1 point imod Sønderjyske på hjemmebane

Odense Bulldogs kom bedst ud til 1. periode. De pressede Sønderjyske og kom frem til flere gode muligheder. Det endte med at give pote, da Odense Bulldogs kunne juble, efter Søren Nielsen skød pucken i mål i powerplay til stillingen 1-0. Og der gik længe, før der igen blev scoret i kampen.

2. periode var nemlig en målløs en af slagsen, på trods af flere udvisninger til begge hold. Det var den manglende kvalitet, der var skyld i, at det var en målfattig kamp. Begge hold formåede at presse hinanden og komme frem til flere muligheder, men uden held.

3. periode var den mest spændende. Det var to hold, der kæmpede med alt hvad de havde, for at stå med sejren til sidst. Sønderjyske fik presset Odense Bulldogs godt ned, hvilket medførte at de kom frem til store chancer. Heldigvis for Odense Bulldogs stod målmand Teemu Seppanën endnu en gang godt placeret i målet og afværget det ene skud efter det andet. Men det varede desværre ikke evigt, og 8 minutter inde i 3 periode fik Sønderjyske udlignet til 1-1. En stilling som ingen af holdene formåede at lave om på inden slutfløjtet, hvilket betød overtid.

I overtiden gik det til gengæld stærkt, da Odense Bulldogs to spiller ramte ind i hinanden og væltede. Det gav Sønderjyske en 2 mod 1 mulighed, som de udnyttede med det samme og så endte kampen 2-1 til Sønderjyske blot 2 minutter inde i overtiden.

En stærk præsentation af drengene, som vi håber, de tager med sig videre, når de igen møder Sønderjyske allerede imorgen d. 29/12 kl 19.30 i Frøs Arena.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder