Odense bulldogs er presset

af Amanda Rishøj Madsen

Odense bulldogs er presset

Odense Bulldogs skal gerne vinde, når de søndag d. 2/12 kl 16.00 møder Hvidovre Fighters hjemme.

Efter fredagens nederlag i Herlev har Odense Bulldogs lagt sig selv under et stort pres, når de imorgen møder Hvidovre Fighters på hjemmebane. Selvom Odense Bulldogs har vundet de sidste to kampe, hvor holdene har mødt hinanden, er det ikke ensbetydende med, at det bliver nemt  for drengene.

Drengene vil med en sejr søndag kunne bevæge sig over Hvidovre Fighters på 9. pladsen, og dermed afgive sidstepladsen. Derfor er det en utrolig vigtig kamp. For at dette skal blive muligt, vil det kræve, at drengene får styr på disciplinen, eftersom den manglende disciplin var med til at koste sejren i Herlev. Samtidig skal drengene komme ud med masser af energi og fight, for at stå med en sejr, og de meget vigtige 3 point.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder