Ny toårig kontrakt mellem Ehlers og Odense Bulldogs

af Amanda Rishøj Madsen

Ny toårig kontrakt mellem Ehlers og Odense Bulldogs

Sebastian Ehlers underskriver 2-årig kontrakt med Odense Bulldogs onsdag d. 5/12-2018

Efter halvanden sæsons samarbejde bekræfter Sebastian Ehlers og Bulldogs, at de er et godt match. Det sker ved, at parterne allerede på dette tidlige tidspunkt indgår en ny aftale gældende til udgangen af sæsonen 2020/2021. Den nordjysk-fødte assisterende kaptajn har spillet i den hvide Bulldogs-trøje siden august 2017 og med den nye aftale fortsætter han altså i Odense til 2021.

”Sebastian Ehlers er en dygtig og meget spilintelligent center, som er vigtig på vores hold. Både på isen og udenfor isen er Sebastian en vigtig brik i vores genopbygning af Bulldogs. Det er vores erklærede mål indenfor en 2-3 årig periode at være tilbage helt i toppen af dansk ishockey, og Sebastian var en af de første spillere, som vores chefcoach, Pelle Svensson, skrev på sin ønskeseddel til det kommende år”, udtaler sportschef Henrik Benjaminsen.

”Først og fremmest er jeg utrolig glad for, at jeg stadig skal være en del af Odense Bulldogs de næste to år. Lige siden jeg kom hertil, har jeg følt mig meget velkommen, og både min hustru og jeg har fået et rigtig godt forhold til både fans, organisationen og mine medspillere, og vi kan rigtig godt lide at være i byen.

En af de mange grunde til, at jeg har skrevet ny kontrakt med Bulldogs, er at jeg gerne vil være en del af opgaven med at bringe klubben tilbage til toppen i Metalligaen. Spillerne, fansene, sponsorerne og byen fortjener et hold, som hvert år kan være med, hvor det er sjovt, og det vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe med”, udtaler Sebastian Ehlers.

se video af Sebastian Ehlers her:

2 MORE YEARS!!Vi er glade for at kunne annoncere at Sebastian Ehlers har skrevet under på en ny kontrakt. Det betyder…

Slået op af Odense BulldogsOnsdag den 5. december 2018

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder