Log ind på erhvervsforummet

2 årig aftale med et af vores egne talenter

af Allan Hoffmann

2 årig aftale med et af vores egne talenter

Mathias Max indgår 2-årig aftale med Bulldogs

17-årige Mathias Max har i år været i Bulldogs’ elitetrup og har fået en del spilletid. Talentet er uomtvisteligt, og nu har Bulldogs sikret sig det unge talent på 2-årig kontrakt gældende indtil 30.4.2021.

”Aftalen med Mathias er endnu en brik på holdkortet til de kommende sæsoner, og vi glæder os over at have tilknyttet endnu en lokalt opvokset spiller til Bulldogs. Mathias er en dygtig og talentfuld back, som er inde i en god udvikling. Hans tilknytning til holdet i denne sæson har været god for hans spillemæssige udvikling, og vi forventer, at Mathias de kommende sæsoner vil lægge yderligere på denne udvikling og få en masse spilletid.”, udtaler sportschef Henrik Benjaminsen.

”Først og fremmest er jeg både stolt over og utrolig glad for, at jeg skal være en del af Odense Bulldogs de næste to år. I alle ungdomsårene i min barndomsklub, OIK, har det været et mål en dag at skulle spille for Bulldogs. I denne sæson har jeg på mit eget spil mærket, hvor meget jeg lærer hver dag, og jeg er inde i en god personlig udvikling. Jeg ser frem til de kommende år at skulle bidrag mere og mere til holdets udvikling. Og jeg glæder mig til at spille meget mere ishockey foran vores loyale hjemmepublikum”, udtaler Mathias Max.

Mathias Fylder 18 år i marts.

Seneste nyheder