Svær hjemmebanekamp venter Odense Bulldogs

af Amanda Rishøj Madsen

Svær hjemmebanekamp venter Odense Bulldogs

Tirsdag den 20/11 kl 19.00 gæster de forsvarende mestre, Aalborg Pirates, Odense Isarena.

Det bliver en svær hjemmebane kamp, der venter Odense Bulldogs på tirsdag, når de forsvarende mestre fra Aalborg Pirates gæster Odense Isarena. Sidste gang de to hold mødte hinanden var i sæsonens åbningskamp i Bentax Isarena. Den kamp vandt Aalborg Pirates med 5-1.

 

Gennem hele sæsonen har Aalborg Pirates været placeret i den øverste del af tabellen, hvor de ligger stabilt placeret fra de hidtil spillet kampe. Dog har Aalborg Pirates haft svingende resultater på udebane i denne sæson, hvor de overraskende har smidt point i hele 4 udebane kampe ud af de 7 udebanekampe, de har spillet i sæsonen indtil videre. Aalborg Pirates har været et meget scorende hold i sæsonen, der med hele 66 mål er det andet mest scorende hold i Metal Ligaen. Det betyder at drengene skal forsøge at holde en stabil defensiv i kampen, samtidig med at målmand Teemu Seppänen gerne skal lukke ned. Udover det, skal drengene sørge for at få styr på disciplinen og kvaliteten i forhold til de to udebanekampe, de spillede her i weekenden. Lykkedes det for drengene, burde de have en mulighed for at drille Aalborg Pirates og tage de 3 point.

 

Kampen fløjtes i gang tirsdag den 20/11 kl 19.00 i Odense Isarena. Du kan stadig nå at købe dine biletter her på hjemmesiden. Så kom og vær med til at støtte drengene.

 

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder