Status fra den ny direktør

af Allan Hoffmann

Status fra den ny direktør

EN STATUS TIL ALLE MED INTERESSE I ODENSE BULLDOGS OG ELITEISHOCKEYEN PÅ FYN

Bulldogs forfølger målene og den valgte strategi

Ingen skal være i tvivl om, at både supportere, tilskuere, frivillige hjælpere, sponsorer, spillere, trænere, ansatte, ledelse, bestyrelse og ejere gerne så, at Bulldogs altid spillede med i toppen af Metalligaen – således også allerede i indeværende sæson.

Indtil vi er helt sikre på at opfylde vores økonomiske budget for 2018/19, har vi dog ikke mulighed for at forstærke os på den sportslige front med dyrere spillere. Vores trænerteam og spillerne fortsætter det hårde arbejde, og vi glæder os over, at sammenholdet i truppen er stærkt, at troen på, at holdet bliver bedre og dygtigere, er intakt, og at vores unge spillere får spilletid og dermed samler værdifuld erfaring til de kommende år. På den måde investerer vi i den sportslige fremtid.

Samtidig skal der dog ikke være tvivl om, at såfremt det økonomiske grundlag ændres positivt gennem større sponsorsalg end budgetteret, så vil vi vurdere, hvad der kan gøres for at forbedre vores sportslige muligheder – også på kort sigt.

Bulldogs Odense ApS var efter flere år med store økonomiske underskud kommet i en situation, hvor det var tvingende nødvendigt at lægge en plan, så driften i år og de kommende år økonomisk hænger sammen. Vi har meldt ud, at der sættes ”tæring efter næring”. Det er ganske simpelt nødvendigt, da vi som alle andre ikke kan bruge andres penge. Og set i det billede er det tilfredsstillende, at Bulldogs efter 6 måneder af det aktuelle regnskabsår ligger lige på planen.

Planen for den nødvendige økonomiske genopretning medførte, at vi til denne sæson sammensatte et hold, som vi økonomisk kan betale, og lagde et budget, som giver Bulldogs Odense ApS et lille overskud. Vi tror på, at holdet med deres hårde og målrettede træningsarbejde løbende vil blive bedre, og vi tror også på, at holdet vil have mulighed for at spille med om kvartfinalepladserne. Økonomisk har vi ikke budgetteret med kvartfinale, så her ”risikerer” vi en positiv økonomisk afvigelse.

Vi har masser af gode sponsorer, og vi har et trofast publikum, som står bag Bulldogs. Der arbejdes sammen med supportere og sponsorer på mange fronter for, at Bulldogs hurtigt kan vende tilbage til toppen af dansk ishockey. Og vi ved godt, at de andre klubber heller ikke står stille, og at alle arbejder for at forbedre sig. Så derfor skal vi finde veje til at øge hastigheden for vores tilbagevenden til toppen af Metalligaen.

Vi må erkende, at der i Odense og på Fyn p.t. ikke er økonomisk opbakning fra erhvervslivet til mere end de planer, som vi aktuelt arbejder efter. Sponsorgrundlaget skal derfor øges, og det arbejder vi blandt andet på gennem vores erhvervsnetværk, Bis2Bis. Erhvervsnetværket er i rivende udvikling, og mange gode kræfter hjælper os med at øge antallet af sponsorer og antallet af aktiviteter. Jo flere sponsorer vi er, jo større værdi har deltagelsen i sponsorkredsen. Derudover ønsker vi, at vores sponsorer i videst muligt omfang overværer kampene, så de også netværker i forbindelse hermed. Og sponsorernes tilstedeværelse på VIP-tribunen er også en ekstra motivationsfaktor for holdet.

Samtidig håber vi på, at vores trofaste supportere og tilskuere vil fortsætte den fine opbakning til holdet. Den opbakning er vigtig for holdet, og spillerne sætter stor pris på den. I forhallen har vi øget antallet af aktiviteter ved fredagskampene, der er publikumskonkurrencer på isen, og der skal løbende iværksættes aktiviteter, som gør totaloplevelsen ved at gå til ishockey større. Vi ønsker naturligvis flere tilskuere, og det ved vi godt også fordrer, at vi får nogle flere sejre.

P.t. ligger vi på 10. pladsen i Metalligaen; men holdet har kontakt til de nærmeste konkurrenter og arbejder hårdt på at komme forbi i hvert fald én af dem, inden grundspillet slutter ultimo februar 2019.

Vi kan og vil ikke gamble med Bulldogs Odense og eliteishockeyen i Odense ved at gennemføre nogle kortsigtede sportslige tiltag i håb om, at det vil resultere i ”stolpe ind” og en markant ændring i indeværende sæsons sportslige resultater. Økonomisk ligger vi efter regnskabsårets første 6 måneder på budget, og det arbejder vi koncentreret på vil fortsætte indtil 30.4.2019, hvor vi gør status.

Tak for opbakningen til alle, som hjælper og støtter Bulldogs Odense – støtter holdet og støtter forretningen. Det har enorm værdi for os. Forretningen er her kun for at skabe optimale rammer for eliteishockeyen.

Jeg glæder mig til, at vi ses i isstadion.

 

Bulldogs Odense

Allan Hoffmann

Adm. direktør

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder