Retur møde i Aalborg

af Amanda Rishøj Madsen

Retur møde i Aalborg

Fredag den 23/11 kl 19.30 fløjtes der igen op til kamp mellem Odense Bulldogs og Aalborg Pirates i Bentax Isarena.

Efter tirsdagens kamp møder Odense Bulldogs igen Aalborg Pirates denne gang på udebane. Kampen i tirsdags var en af de bedste kampe Odense Bulldogs har spillet i sæsonen på trods af det uheldige resultat. Altså skal drengene sørge for at tage de gode ting med sig og lære af sine fejl, når de igen blot 2 dage efter møder Aalborg Pirates.

 

Aalborg Pirates har døjet med mange skadet spillere i den seneste periode, hvilket kan blive en fordel for Odense Bulldogs, der skal ind og presse Aalborg på deres hurtighed og udholdenhed, for at kunne stå med de 3 point ved slutfløjtet. Formår Odense Bulldogs at komme ud med samme energi og fight, som de gjorde i tirsdags, burde der med mere kvalitet være en solid chance for, at hundene kan give piraterne kamp til stregen.

 

Dørene åbner kl 18.00 i Bentax Isarena, så kom og støt drengene i kampen om de 3 point.

 

LET’S GO BULLDOGS      

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. DanmarkKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder