Odense Bulldogs vil tage revanche

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs vil tage revanche

I aften tager Odense Bulldogs imod Herlev Eagles på hjemmebane

I aften kl 19.30 fløjtes der endnu en gang op til kamp i Odense Skøjtehal. Denne gang er gæsterne Herlev Eagles. Sidste gang de to hold mødte hinanden, endte det desværre med et nederlag til Bulldogs på 5-2. Men nu er Odense Bulldogs igen klar til at kæmpe imod Herlev Eagles og denne gang på hjemmebane. Hvilket betyder at der skal tages revanche.

 

I tirsdags vandt Odense Bulldogs 1-0 i overtiden over Hvidovre Fighters, hvilket betyder at drengene skal ud og kæmpe efter anden sejr i træk og de 3 point. Med 3 point vil Odense Bulldogs kunne indtage 9. pladsen med kun 1 point op til 8. pladsen, og endnu en gang være med i kampen om en plads i top 6. Så kom ned i Odense Skøjtehal og støt drengene i aften. Dørene åbner kl 18, og på grund af J-dag vil der være Happy Hour på Tuborgs Julebryg inden kampstart. Udover det kan man også nyde vores tilbagevendt ribbensandwich i vores cafeteria.

 

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder