Odense bulldogs tager vigtige point hjem

af Amanda Rishøj Madsen

Odense bulldogs tager vigtige point hjem

Her til aften vandt Odense bulldogs 4-3 over Herlev eagles hjemme.

Der var fest på tribunerne, allerede inden kampen begyndte, da der blev fejret j-dag, men Odenses tilskuere fik endnu mere grund til at fejre dagen, da Odense bulldogs hev sejren hjem og de 3 point mod Herlev eagles.

 

Første periode var en målfattig en, men der var ingen tvivl om at Bulldogs drenge dominerede. Der blev kæmpet og presset, hvilket gav drenge gode muligheder og mange chancer.

 

I anden periode kom målene endelig og mange af dem. Først bragte Odense bulldogs sig fortjent foran med 1-0 på et mål af Jakob Wittendorf, desværre gik der ikke længe før en udvisning til Ned Lukacevic kostede, og Herlev Eagles udlignede til 1-1. Dog forhindrede det ikke Odense i at komme stærkt igen, og de fik sig bragt foran med 2-1 på et mål af Christian Larsen, der står godt placeret foran målet, da Herlevs målmand giver en retur. Ned Lukacevic fik gjort op for sin fejl kort tid efter ved at scorer til 3-1 ude fra blå linje.

 

Tredje periode blev for alvor spændende. Herlev Eagles kom bragende ud fra periode pausen, men det var stadig Odense Bulldogs, der fik pucken i nettet, hvilket resulterede i et 4-1 mål til bulldogs lavet af Yannick Vedel. Dog pressede Herlev stadig på og fik reduceret til både 4-2 og 4-3. Men det var Odense bulldogs, der fik sejren i hus. Kampen endte 4-3, og Odense bulldogs går derfra med tre point.

 

Næste kamp er søndag den 4 november kl 15 imod Sønderjyske.

 

LET’s GO BULLDOGS

 

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder