Odense bulldogs taber vigtig kamp

af Amanda Rishøj Madsen

Odense bulldogs taber vigtig kamp

Odense bulldogs tabte her til aften 4-2 imod Herlev Eagles.

Det var en vigtig kamp, som Odense Bulldogs mere eller mindre skulle vinde, men uheldigvis gik det ikke som håbet. Odense bulldogs tabte 4-2 til Herlev Eagles.

Det var ellers, hvad der lignede en lige 1. periode, hvor begge hold forsøgte sig flere gange med skud på mål. Men efter 18 minutter kunne Herlev juble, da pucken røg i mål.

2. periode var præget af udvisninger til Odense Bulldogs, hvilket gjorde det svært for drengene at blive farlige. Heldigvis lykkedes det Mathias Thinnesen at skyde pucken i mål, hvilket reducerede stillingen til 1-1. Men der gik ikke længe før 2 udvisninger til Odense Bulldogs kom til at koste, og så stod der både 2-1 og 3-1.

3. periode startede ud med en powerplays mulighed til Odense Bulldogs, hvilket gav pote, da Martin Larsen så pucken gå forbi målmand Clint Windsor. Så var resultatet 3-2. Men det var altså desværre ikke nok, og kampen blev for alvor lukkede da Herlev Eagles 45 sekunder før tid scorede til 4-2.

En træls kamp at tabe, der gør det vanskeligt for Odense Bulldogs at bevæge sig længere op i tabellen og indhente holdene over sig.

Næste kamp drengene skal spille er på søndag d. 2/12 kl 16.00 imod Hvidovre Fighters i Odense Isstadion.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder