Odense Bulldogs taber desværre i Sønderjyske

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs taber desværre i Sønderjyske

Sen eftermiddag spillede Odense Bulldogs imod sønderjyske i Frøs Arena, hvor de desværre tabte 5-1.

Allerede fra starten kom Sønderjyske foran med 1-0, men Odense Bulldogs fik kæmpet sig tilbage og scorede til 1-1 på et mål af Søren Nielsen. Der gik dog desværre ikke mere end 1 minut, og så var Sønderjyske igen foran, nu med 2-1. I anden periode pressede Sønderjyske på, hvilket resulterede i, at Odense Bulldogs blokeret pucken og skød til icing en del gange. Og til sidst gik den ikke længere, så bragte Sønderjyske sig foran med 3-1. Odense Bulldogs spillede powerplay to gange i løbet af anden periode, men desværre manglede den sidste kvalitet, og drengene fik ikke scoret. Tredje periode startede desværre skidt ud, da Sønderjyske 1 minut inde i perioden scorede til 4-1. Igen blev Odense presset af Sønderjyske, og selv i et powerplay måtte Odense Bulldogs se endnu et mål gå forbi keeper Teemu Seppänen, hvilket bragte Sønderjyske foran med 5-1. Til sidst pressede Odense på for at få mål, men Sønderjyske var desværre en for stærk modstander i dag, og kampen endte derfor 5-1 til Sønderjyske.

 

Næste gang Odense Bulldogs skal i kamp er den 16. november 19.30 imod Frederikshavn.

 

LET’S GO BULLDOGS!      

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder