Odense Bulldogs jagter revanche

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs jagter revanche

Søndag kl 16.00 fløjtes der op til kamp i Odense Isarena imod Frederikshavn White Hawks.

Det er ikke længe siden de to hold mødte hinanden i Nordjyske Bank Arena, hvor Frederikshavn White Hawks vandt 3-0, efter et hattrick af Dale Mitchell. I samme kamp udgik Dale Mitchell efter en hård tackling, hvilket resulterede i, at han ikke har spillet siden, da han pådrog sig en skade. Spiller Dale Mitchell ikke i søndagens kamp, vil det være en klar svækkelse for Frederikshavn White Hawks. Det burde Odense Bulldogs kunne udnytte, hvis de kommer ud med samme fart og fight, som de har vist i deres to seneste kampe i mod Aalborg Pirates. Altså er der lagt op til et brag af en kamp, når Odense Bulldogs vil tage revanche over høgene fra Frederikshavn.

Vi håber på at se en masse tilskuere, der vil være med til at støtte drenge i kampen om en sejr og de 3 point.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder