Odense Bulldogs fik revanche mod Frederikshavn White Hawks

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs fik revanche mod Frederikshavn White Hawks

I eftermiddags vandt Odense Bulldogs 3-2 over Frederikshavn White Hawks på hjemmebane.

Efter sidste opgør mellem de to hold, hvor Frederikshavn White Hawks vandt med 3-0, skulle Odense Bulldogs her til eftermiddag ud for at tage revanche.

Første periode startede ud, som kampen i Aalborg i fredags, med en føring på 1-0 til Odense Bulldogs på et mål af nr. 17 Vojtech Komarek. Igen i eftermiddags var det et Odense Bulldogs hold, der kæmpede bravt. De pressede Frederikshavn White Hawks både på hurtigheden og på fysikken. Men uheldigvis for Odense Bulldogs viste Frederikshavn, hvorfor de ligger i top 4 af tabellen, og udlignede til 1-1 blot 1 minut før perioden sluttede.

2 periode bød på modspil fra Frederikshavn, der pressede Odense Billdogs med masser af gode chancer. Man kunne klart tyde, at de to hold begge kæmpede bragt for en sejr. Det resulterede i en udvisning til Frederikshavns nr. 12 Rasmus Søndergaard, hvilket gav Odense Bulldog en powerplays mulighed. Det var dog ikke længe, at hundene fik lov at spille powerplay, for blot 16 sekunder efter fik Odense Bulldogs nr. 61 Jakob Wittendorf en 2+2 minutters udvisning, og så var holdene lige mange spillere på isen igen. Heldigvis kom det Odense Bulldogs til gode, da nr. 4 Yannick Vedel satte pucken i nettet og bragte Odense Bulldogs foran med 2-1.

Tredje periode var en spændende affære. Frederikshavn White Hawks kom godt fra start og pressede Odense Bulldogs. Alligevel var det Odense Bulldogs, der kunne se pucken gå i mål for tredje gang i kampen, da nr. 61 Jakob Wittendorf scorede til 3-1. Et mål der var med til at gøre en sejr til realitet, men stadig en stilling, der kunne vende med 12 minutter tilbage af perioden. Efter en time out, der var taget af Frederikshavn White Hawks, formåede de blot 3 minutter efter at reducere til 3-2, og så var der endnu en gang åbnede op for spændingen, som varede helt ind til slutfløjtet. Frederikshavn White Hawks pressede godt på Odense Bulldogs defensiv, der formået, at afvise de mange skud og det høje pres, hvilket især kom til syne, da der var 2 minutter tilbage af kampen. Her skiftede Frederikshavn White Hawks deres målmand med en markspiller, hvilket gav dem to skudmuligheder på mål, inden slutfløjtet lød og Odense Bulldogs kunne fejre sejren og de 3 point.

En overordnet set god kamp fra hundene, der endelig fik en sejr, som de har fortjent de sidste par kampe, de har spillet. Dagens kamp blev overværet af 765 tilskuere. Odense Bulldogs takker de fremmødte fans for opbakningen, og håber på at se mindst lige så mange, når de den 2/12 kl 16.00 tager imod Hvidovre Fighters.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder