Odense Bulldogs drager mod Sønderjyske

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs drager mod Sønderjyske

Kl 15 i dag fløjtes der op til kamp i Frøs Arena imod Sønderjyske.

Der venter en spændende udebanekamp i dag, når Odense Bulldogs går på isen imod sønderjyske i Frøs Arena. Sønderjyske har spillet godt indtil videre i sæsonen, og de ligger derfor solidt placeret på en 4. plads. Med 3 point vil Sønderjyske kunne indtage 3.pladsen, hvilket giver modstanderholdet en masse at kæmpe for i dagens kamp.

 

Odense Bulldogs har vundet sine to sidste kampe, hvilket giver drengene en god stime, som de skal videreføre i dag. Med 3 point i dag vil Odense Bulldogs kunne indtage 7. pladsen, men der er ingen tvivl om, at det vil kræve masser af fight og sammenhold.

 

Sidste gang de to hold mødte hinanden endte det med en 3-0 sejr og 3 point til Odense Bulldogs, hvilket også er målet for drengene i dag.

 

LET’S GO BULLDOGS!

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder