Kvindelandsholdet i Ungarn

af Thomas Nielsen

Kvindelandsholdet i Ungarn

Fire fynske kvinder er udtaget til kvindelandsholdet, der i går drog til Ungarn.

– af Anders Holst

Det danske A-landshold for kvinder er samlet fra mandag den 05.11. og drager til Ungarn for at spille en international turnering med deltagelse af Ungarn, Frankrig, Kina, Slovakiet, Norge og Danmark. Det bliver den første internationale opgave for den nye landstræner, svenske Frederik Glader, som er tiltrådt i sommeren 2018.

Odense er fint repræsenteret på det danske landshold med fire fynske angribere: Michele B Nielsen, Maria Holm Peters, Julie Oksbjerg samt Kirstine Eberhardt. Sidstnævnte har fået sin ishockeyopvækst i Odense, men er i gang med sin anden sæson i SDHL for Göteborg. De tre første spiller både senior herrer ishockey samt kvindeishockey i Odense.

10 af de 23 udtagne spillere på et ungt, spændende dansk landshold spiller i Sverige. Ellers er det Odense, Rungsted, Herlev og Hvidovre, som afleverer spillere til landsholdet. Mens Silkeborg, Herning også har en betydelig aktie i udviklingen af de spillere, som er af sted.

Landsholdet spiller en turnering i Budapest, hvor der er 2 puljer med 2 puljekampe for Danmark mod Kina og Ungarn samt en placeringskamp lørdag mod hold fra den anden pulje. Tjek ishockey.dk for at se mere info om livestreaming og line ups i løbet af ugen.

Held og lykke til de danske løvinder!

Seneste nyheder