Bulldogs Odense ApS styrker ledelsen – ansætter adm. direktør

af Allan Hoffmann

Bulldogs Odense ApS styrker ledelsen – ansætter adm. direktør

Ny bestyrelsesformand og ny adm. direktør

Bestyrelsen i Bulldogs Odense ApS har konstitueret sig med Thomas Hertz Andersen som ny formand og Vandy Bæk Thorsen som næstformand. Den hidtidige formand Henrik Benjaminsen helliger sig herefter efter eget ønske opgaven som sportschef.

Bestyrelsen har udnævnt Allan Hoffmann som adm. direktør for Bulldogs Odense ApS, hvor han hidtil har beklædt stillingen som salgschef og daglig leder. Allan Hoffmann får fremtidigt det fulde driftsansvar for Bulldogs Odense ApS, hvis vigtigste opgave er at forbedre selskabets økonomiske fundament, så rammerne for eliteishockeyen i Odense styrkes.

Udvikling af forretningskonceptet, optimering af produktpaletten, øget sponsorsalg samt fortsat optimering af den daglige drift er de udfordringer og opgaver, som Allan er sat i spidsen for at løse sammen med bestyrelsen, den øvrige organisation og det store korps af passionerede frivillige hjælpere.

På seneste generalforsamling blev Christian Hodal og Arne Buch indvalgt i bestyrelsen. Christian er tidligere direktør hos Botjek, og Arne Buch er indehaver af rådgivningsvirksomheden Buch Consult og tidligere direktør i bl.a. GOG og Odense HC. Foruden de to nyvalgte bestyrelsesmedlemmer består bestyrelsen af direktør Thomas Hertz Andersen, REEFT A/S, direktør Anders B. Petersen, Newtec Engineering A/S, advokat Henrik Benjaminsen, Ret & Råd Fyn, reklame- & marketingkonsulent Michael Hjortholm, Forsstrøm samt direktør Vandy Bæk Thorsen, DigiTach ApS.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder