Årets ishockey-Ironman skal findes på torsdag

af Amanda Rishøj Madsen

Årets ishockey-Ironman skal findes på torsdag

Torsdag kl 09.00 begynder årets ishockey-ironman i Frøs Arena i Vojens.

For første gang nogensinde kårer Metal Ligaen årets ”Ironman”. Der er udvalgt to spiller fra hver klub, som skal dyste i en række forskellige discipliner, såsom sprint på skøjter, at trække flest kilo, en klassisk yoyo-test på skøjter og andre discipliner. Ligaens stærkeste mand vil modtage en guldmedalje og æren af at være ironman i denne sæson af Metal Ligaen.

 

Det er et åbent arrangement, hvor alle er velkomne til at deltage og opleve konkurrencen, samt den efterfølgende hockeykamp. Til arrangementet vil der være mulighed for at snakke med spillerne, samt de fleste cheftrænere fra klubberne. Udover det vil DIU-sportschef, Jesper Duus, være til stede sammen med DIU-direktør, Ulrik Larsen. Efter dagens test af spillerne, og kåringen af vinderen, vil der blive spillet U20-landskamp mellem Danmark og Letland med kampstart kl 19.00.

 

Odenses to repræsentanter til torsdagens konkurrence er kaptajn Martin Larsen og Yannick Vedel. De skal forsøge sig i konkurrencen, og forhåbentligt tage titlen, som Metal Ligaens Ironman med hjem til Odense Bulldogs.

 

Programmet for dagen ser således ud:

 

9:00-10:00

Kropskomposition: SønderjyskE, Esbjerg, Odense
10:00-11:00

Hop: Sønderjyske, Esbjerg, Odense

Kropskomposition: Herning, Aalborg, Frederikshavn
11:00-12:00

Max-styrke: SønderjyskE, Esbjerg, Odense

Hop: Herning, Aalborg, Frederikshavn

Kropskomposition: Rødovre, Rungsted, Hvidovre, Herlev
12:00-13:00

Max-styrke: Herning, Aalborg, Frederikshavn

Hop og max-styrke: Rødovre, Rungsted, Hvidovre, Herlev
13:40-15:20:

Istester/Sprint og yoyo – ALLE HOLD
19:00:

U20-landskamp – Danmark-Letland

 

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Aalborg PiratesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder