2. periode koster Odense Bulldogs dyrt

af Amanda Rishøj Madsen

2. periode koster Odense Bulldogs dyrt

Aftens kamp endte 5-3, på trods af tidlig 2-0 føring til Odense Bulldogs

Det var overordnet set en god kamp for Odense Bulldogs vedkomne, men en 2. periode med personlige fejl kostede drengene dyrt.

1. periode så lys ud for Odense Bulldogs, der bragte sig foran med 1-0 på et mål af nr. 61 Jakob Wittendorf. Få minutter senere var pucken igen i nettet for Odense Bulldogs, denne gang var målscoreren med nr. 39 Mike Daugulis. Det var en periode med fart i skøjterne, og begge hold pressede hinanden godt. Aalborg Pirates kom til nogle gode muligheder, men igen stod målmand Teemu Seppanén stabilt placeret i målet. Uheldigvis gik der ikke længe før Aalborgs nr. 87 Tobias Ladehoff kunne se pucken gå i nettet, og så stod der 1-2 i kampen.

2. periode startede ud som 1. periode. Odense Bulldogs og Aalborg Pirates pressede på i angrebsfeltet skiftevis. Begge hold kom frem til gode muligheder, men uden det sidste held for at se pucken i nettet. 6 minutter inde i perioden fik Aalborgs nr. 22 Jonas Jakobsen og nr. 21 Jeppe Juul Korsgaard udvisninger, der gav Odense et 5 mod 3 powerplay. Her manglede Odense Bulldogs kvalitet, hvilket betød at de ikke fik udbygget deres føring. Det kom til at koste, da Aalborg Pirates kort tid efter udlignede til 2-2, og efterfølgende bragte sig foran med både 3-2 og 4-2.

I 3. periode var rollerne byttede rundt, hvilket resulterede i, at det var Odense Bulldogs, som skulle op og jagte det næste mål. Det lykkedes dem også, efter et drop af Aalborgs målmand Jesper Wulff, så kunne Jakob Wittendorf igen skyde pucken i mål og reducerer til 4-3. Men det var altså ikke nok, for Aalborg Pirates kom igen og spillede sig flot igennem Odenses defensiv, hvilket gav dem et mål til 5-3. I de døende minutter forsøgte Odense Bulldogs at erstatte målmand Teemu Seppanén med en ekstra markspiller, men det resulterede ikke i flere mål til Odense Bulldogs, der måtte se sig besejret med 5-3 på trods af en god præstation.

Næste gang drengene spiller er nu på søndag d. 25/11 kl 16 imod Frederikshavn White Hawks i Odense Isarena.

Kom og vær med til at støtte drengene i kampen om en sejr og de 3 point.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. DanmarkKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online

Seneste nyheder