IIHF World Girls’ Ice Hockey Weekend

af Thomas Nielsen

IIHF World Girls’ Ice Hockey Weekend

-eller på fynsk: Kvindeishockeyens dag.

– af Anders Holst

Lørdag den 06.10. er OIK med til at fejre kvindeishockeyen. Weekenden den 06. – 07.10. markerer en hyldest til kvindeishockey i alle de nationer, hvor der er ishockey for kvinder.

Hos OIK holder vi først Åbent hus fra 11.15 – 13.15 for alle piger og drenge mellem 3 og 11 år. Og dernæst har vi 1 time kun for piger, døtre, mødre fra 13.30 – 14.30. Piger i alle aldre er velkomne, og I kan låne skøjter og beskyttelsesudstyr. I kan prøve skøjteløb, og må meget gerne prøve kræfter med ishockey. Der er omklædningsfaciliteter kun til piger, og vi anbefaler at I har idrætstøj på, og medbringer en drikkedunk, så I kan klare én times fysisk aktivitet. Det er bedst at møde senest 12.45, så du kan finde udstyr og få hjælp til at blive omklædt.

Efter Åbent Hus for piger, vil der fra 14.45 – 16.00 være kvindekamp mellem Odense og et hold fra Esbjerg/Herning

Kvinderne fra OIK’s kvindehold vil være behjælpelige med instruktion på isen samt hjælp med påklædning. Der vil være kaffe, saft og kage udenfor isen i OIK’s klubrum.

Odense Ishockey Klub har mange piger og kvinder i alderen 6 – 50. Vi har to kvindehold og desuden spiller pigerne fra alderen 7 – 18 år i stor udstrækning med drengene, hvis de har lyst til det.

Læs mere om markeringen af kvindeishockeyens weekend her: https://www.iihf.com/en/static/5137/world-girls-ice-hockey-weekend

Vi glæder os til at se en masse piger på isen!

Seneste nyheder