En kold aften for Odense Bulldogs i Esbjerg

af Caspar Korup-Christophersen

En kold aften for Odense Bulldogs i Esbjerg

Udekampen mod Esbjerg Energy var på forhånd regnet for en svær kamp, og det skulle vise sig at holde stik.

Odense Bulldogs mødte fredag aften Esbjerg Energy i Esbjerg. Kampen blev spillet i Esbjergs gamle hal, da de bygger ny arena. Den gamle hal har et ry for at være godt kold, og det samme blev Odense Bulldogs besøg. Værterne starter bedst og styrer spillet i 1. periode. Skudstatistiken efter 1. periode var 17-7 i Esbjergs favør, og det kan se på scoringstavlen. Esbjerg vinder perioden 2-0 på mål af Christian Wejse og Felix Scheel.

I 2. periode kommer Odense Bulldogs bedre med. De holder bedre i pucken og kommer længere frem. Særligt i powerplay for gæsterne fra Odense sat spiller godt op, og det bliver til flere chancer foran Esbjergs mål, men Odenses angribere kan ikke få reduceret. Til gengæld kan Esbjerg Energy udbygge efter 7:54 af 2. periode. Målet bliver scoret af Colin Vock, og falder netop, som Odense Bulldogs er blevet fuldtallige efter en udvisning. Esbjerg Energy kan gå til pause foran 3-0.

Odense Bulldogs skulle altså forsøge at levere et comeback i 3. periode, men den plan bliver betydeligt svære, da Esbjerg Energy efter 3:59 af perioden udnytter et powerplay og bringer sig yderligere foran. Derefter var der lang vej tilbage for et hårdt kæmpende Odense mandskab, og med to yderligere Esbjerg Energy scoringer i 3. periode sluttede kampen 6-0 til hjemmeholdet.

Mål:
1-0: Christian Wejse – 1. assist: Andreas Pedersen
2-0: Felix Scheel – 1. assist: Eetu-Ville Arkiomaa – 2. assist: Sune Hjulmand
3-0: Colin Vock – 1. assist: Max French – 2. assist: Mark Delargo
4-0: Mark Delargo – 1. assist: Max French – 2. assist: Colin Vock
5-0: Felix Scheel – 1. assist: Eetu-Ville Arkiomaa – 2. assist: Anders Krogsgaard
6-0: Max French – 1. assist: Jonas Gantzel Torbensen – 2. assist: Jeppe Vinther

Udvisninger:
Esbjerg Energy: 2×2 minutter
Odense Bulldogs: 6×2 minutter

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder