Dommerkursus i OIK

af Thomas Nielsen

Dommerkursus i OIK

Tirsdag den 30.10 fra 18.00 afholder OIK sæsonens første dommerkursus.

– af Anders Holst

Jens Christian Fossaberg er underviser og der er besøg af Andreas Weise Krøyer, som fortæller om at gøre karriere som dommer.

Kurset varer fra 18.00 – 20.30 og der kan ses U20 kamp bagefter. Vi opfordrer U13, U15, U17 spillere samt kvindehold og motionsspillere til at deltage. Udover indsigt i regler og basisviden om dommergerningen, så giver kurset på sigt mulighed for at dømme breddekampe i OIK.

OIK gør opmærksom på at kurset alene ikke kvalificerer til at dømme ungdomskampe. Du skal som ungdoms-, junior- eller seniorspiller melde dig til dommergerningen hos dommerpåsætter Svend Bondo og følge de retningslinjer der opstilles i dommerteamet i Odense IK. Dommere i OIK betales for kampe på alle niveauer.

Tirsdag 30.10. 18.00 – 20.30 i OIK mødelokale. Du tilmelder dig på mail ah@oik.dk eller sms 61709958 eller skriver på Messenger senest søndag den 28.10.

Vi glæder os til at se dig!

Seneste nyheder