Bulldogs taber til ligaens førerhold

af Caspar Korup-Christophersen

Bulldogs taber til ligaens førerhold

Odense Bulldogs taber til et stærkt Rungsted Seier Capital mandskab.

Rungsted Seier Capital var inden dagens kamp den aktuelle etter i Metal Ligaen, så der ventede en svær kamp for Odense Bulldogs. Rungsted Seier Capital kommer da også blæsende fra start, og allerede efter 3:26 kommer de foran 0-1.

Herefter kommer Odense Bulldogs beder med i kampen. Særligt hjulpet af en udvisning til Rungsteds William Madsen. Odense Bulldogs får sat powerplayet fint op, og de får lagt flere pucke på mål men kan ikke få den sidste stykke. I stedet for er det Rungsted Seier Capitals Charlie Sarault, der opfanger en puck i egen zone og sender Nikolaj Rosenthal alene afsted mod Odense målet. Den chance bliver ikke for spildt. 0-2 til Rungsted Seier Capital efter.
Odense Bulldogs fortsætter det gode spil og skabe gode muligheder for en reducering. Den stærke Rungsted offensiv volder dog stadig Odense Bulldogs problemer. Odense Bulldogs mangler det sidste foran mål. Noget som gæsterne til gengæld har taget med til dagens kamp. Marcus Olsson scorer til 0-3 efter 18:10, hvilket også bliver resultatet efter en 1. periode, hvor kynismen foran mål var forskellen.

Odense Bulldogs har i 2. periode svært ved at få fat i pucken. Rungsted Seier Capital sidder i store dele af 2. periode på kampen og får presset Bulldogs tilbage i egen zone. Dette er dog uden, at Rungsted Seier Capital får spillet sig frem til de helt store åbne chancer.
Dette samme kan siges om Odense Bulldogs, der har svært ved at få åbnet Rungsted forsvaret. Lige indtil Vojtech Komarek med 7 minutter tilbage af periode bryder igennem og på fornem vis lægger pucken op i hjørnet.
Dette bliver den eneste scoring i perioden, der slutter med et tung Rungsted pres imod Bulldogs. I slutningen af perioden kan Odense Bulldogs spillerne ikke komme til på modstanderen, og Rungsted får flyttet pucken godt rundt i Odenses zone. Heldigvis for værterne får de lukket af, og derfor går holdene til pause med stillinge 1-3.

3. periode blev en til glemmebogen for Odense Bulldogs. Rungsted Seier Capital kommer ud og styrer spillet. Ligesom i 2. periode har Odense Bulldogs svært ved at få fat i pucken og spille sig ud af egen zone. Det er også Rungsted, der først får pucken i nettet i 3. periode. Nikolaj Christensen scorer til 1-4 med 12:22 igen. Få minutter senere kommer Odense Bulldogs lidt tilbage, da Mads Schaarup fra blå linie reducerer til 2-4.
Herefter sætter Rungsted Seier Capital tryk på, og med to hurtige scoringer fra Morten Jensen og Rasmus Andersson lukker de kampen, og i kampens sidste minut bliver det også til 2-7.

Mål:
0-1: Tyler Fiddler – 1. assist: Charlie Sarault – 2. assist: Simon Fredriksson
0-2: Nikolaj Rosenthal – 1. assist: Charlie Sarault
0-3: Marcus Olsson – 1. assist: Joachim Holten-Møller – 2. assist: Mattias Persson
1-3: Vojtech Komarek – 1. assist: >Marcus Nissen – 2. assist: Sami Jekunen
1-4: Nikolaj Christensen – 1. assist: Gustav Green – 2. assist: Mathias Røndbjerg
2-4: Mads Schaarup – 1. assist: Vojtech Komarek – 2. assist: Marcus Nissen
2-5: Morten Jensen – 1. assist: Nikolai Gade – 2. assist: Mattias Persson
2-6: Rasmus Andersson – 1. assist: Gustav Green
2-7: Mattias Persson – 1. assist: Marcus Olsson – 2. assist: Nikolai Gade

Udvisninger:
Odense Bulldogs: 4×2 minutter
Rungsted Seier Capital: 1×2 minutter

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder