Seniorishockey i OIK

af Thomas Nielsen

Seniorishockey i OIK

I Odense Ishockey Klub findes et væld af muligheder for at spille seniorishockey på forskellige niveauer.

– af Anders Holst

Hvis du tidligere har spillet ishockey, og er kommet til Odense i september som studerende eller i forbindelse med job eller læreplads, så er Odense Ishockey Klub et godt sted at skabe sociale kontakter, få masser af motion og dyrke din idræt i seriøse rammer.

Vi tilbyder junior- og seniorishockey på mange niveauer. OIK har et U20 og et 1.divisionshold, som arbejder tæt sammen med Bulldogs Aps om at skabe rammerne for at spille konkurrence-ishockey på øverste hylde. OIK’s 1.division og U20 er ikke tophold i deres respektive rækker, men tilbyder seriøs ishockey med eget omklædningsrum, tøjsponsor, fysisk træning og fælles aktiviteter udenfor ishockeyen. Spillere som kan gøre sig gældende på både U20/1.division har helt op til 50 kampe at vælge i mellem.

Mulighederne under niveauet på U20/1.division er mange i Odense Ishockey Klub. Der findes en jysk 2.division med deltagelse af 6 klubber. Desuden forsøger vi at spille over Storebælt mod de gode hold i 2.division Øst. Under 2.division findes MHL, hvor OIK i denne sæson er repræsenteret af ikke mindre end 4 hold. De seneste 2 års vindere, Team HCA, er med. Desuden er der debut til Odense Bluedogs, som ikke spillede turneringishockey sidste sæson. Men holdet er klar på opgaven i år. Det samme gælder Odense Greyhounds, som råder over mere end 30 spillere, og er klar på at dyste i MHL igen. Nyeste hund i familien er Odense Underdogs, som debuterede med kampe i foråret og ligeledes tæller en stor gruppe spillere, som er blandet af nye og mere garvede ishockeyspillere.

Endeligt kan du hver uge prøve ishockey på ”OIK Voksen Begynder”, som er tilbuddet til dem der aldrig har prøvet ishockey før eller dem der gerne vil tage ishockey op igen. Holdet samles 2 gange om ugen (onsdage og søndage), udstyr og skøjter kan lejes og tilmelding og spørgsmål rettes til Facebookgruppen ”OIK Voksen Nybegynder”. Det er nemt at komme i gang med det, og du er ikke forpligtet til at melde dig ind med det samme.

Masser af muligheder for seniorishockey. Vi vil gerne have dig med på den klart fedeste vintersport, som findes på Fyn!

Besøg os på www.oik.dk. Eller skriv til ah@oik.dk, hvis du har spørgsmål.

Seneste nyheder