Optakt: Odense Bulldogs – SønderjyskE

af Caspar Korup-Christophersen

Optakt: Odense Bulldogs – SønderjyskE

Årets sidste træningskamp bliver i Odense Isstadion kl. 19:30 mod rivalerne fra SønderjyskE.

Det bliver et brag af kamp, hvor Odense Bulldogs kommer på en svær opgave. Odense Bulldogs har ikke været i kamp siden træningsturen i England, og det er derfor et mandskab med masser af energi og iver, der løber på isen i aften.

SønderjyskE er kommet godt fra start, hvor de har vundet 4 ud af 4 kampe. Senest blev det til en 4-1 sejr over Herning Blue Fox. Derfor er det også et hold med momentum, der i aften gæster Odense Isstadion.

Odense Bulldogs kommer med 4 sejre i 5 træningskampe i bagagen. Den seneste blev dog tabt ude mod et stærk Fife Flyers mandskab. Derfor vil en sejr være velkommen for Odense Bulldogs, der gerne vil slutte godt af inden sæsonstart.

Der har dog generelt været forbedring at spore i spillet, og kampgejsten har fra start ikke fejlet noget. Det er da også blevet til flere comebacks i preseason, hvoraf det største kom hjemme imod Rungsted Seier Capital, hvor Bulldogs kom tilbage fra 0-3.

Kampstart er 19:30.

Gratis entré.

Aftenens holdstilling:

1 Teemu Seppänen
31 Andreas Lauridsen

2 Mathias Max
3 Sami Jekunen
4 Yannick Vedel
5 Jakob Wittendorf
6 Christian Larsen
8 Ned Lukacevic
9 Marcus Nissen
10 Søren Nielsen
14 Lukas Bjerre Rasmussen
15 Christopher Kamph
16 Mike Daugulis
17 Vojtech Komarek
18 Kristian Kragh
19 Jonas Hansen
21 Henry Hardarsson
22 Frederik Benjaminsen
23 Mathias Møller
24 Marcus Nielsen
25 Mads Schaarup
27 Sebastian Ehlers
28 Martin Larsen

 

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder