Det nye kontingentsystem.

af Rikke Grossmann

Det nye kontingentsystem.

Det er gået meget flot med at flytte alle over i det nye kontingentsystem.

Vi har i dag registreret 280 aktive spillere plus en masse frivillige og selv om nogle har haft problemer med at registrere sig er det faktisk gået ret smertefrit.

Nu skal vi høste frugten af besværet. Fremover trækkes kontingentet automatisk den første i hver af månederne september, oktober, november, december, januar, februar, marts og april.

Den 1.oktober trækker vi næste kontingent. Vi skulle alle registrere os inden den 1.september. Det har de fleste gjort men der er enkelte der først er kommet med i september. På deres kvittering står der at de har betalt til 31.oktober og den holder ikke. De bliver også trukket den 1.oktober så betingelserne er ens for alle.

Hvis det ikke er muligt at trække kontingentet fordi dit kort er udløbet, lukket o.l. vil du modtage en mail og så skal du genaktivere. Følg instruksen på hjemmesiden.

Fremover er man selv ansvarlig for udmeldelse. Kontingentet trækkes indtil man selv melder sig ud. Det gøres også på hjemmesiden.

Hvis du oplever problemer med kontingentet eller mener at du bliver trukket forkert så kontakt klubbens kasserer på kasserer@oik.dk eller 20102886.

Mads Lund/Kasserer i OIK.

Seneste nyheder