Unions- og landsholdssamlinger

af Thomas Nielsen

Unions- og landsholdssamlinger

I august sparker en række af de udvalgte hold og landshold sæsonen i gang.

– af Anders Holst

Fredag den 03.08. samlede Olaf Eller U20 landsholdet til testsamling. Stadig med Jeppe Urup, Christian Larsen, Asger Petersen, Jacob Wittendorf og Kristian Kragh om bord og nu også med den nytilkomne fynbo Marcus Nissen med på samlingen. Rejsen frem mod VM i december/januar er stadig lang og hård. Konkurrencen er hård.

Den 12.08. var U15 vest samlet i Odense med 50 spillere. Fra Odense var Magnus Møller, Nicholas W Krøyer, Jonas Skjoldå, Emil Hoffmann Ibsen, Sebastian M Rasmussen og Jonas Jakobsen med på samlingen.

Søndag den 19.08. samles U18 kvinder på Sjælland. Lea Hansen er udtaget og fortsat med i kampen om pladserne til VM i januar 2019. Ligeledes søndag samles U16 unionsholdet i Odense under ledelse af Jan Jensen. Der er tale om årgang 2003, og Philip Riisberg, Alexander Linnebjerg, Malte Kej, Oliver Højgaard, Oliver Thorsen og Nicki Sørensen er alle indstillet til samlingen.

Fra tirsdag den 21.08. samles det danske U18 landshold i Ørestaden. Testkampe mod Frankrig og træninger med årgang 2001 er på plakaten. Mathias Møller (FW) og Lucas Rasmussen (B) fra Odense er udtaget. For U18 bliver det første trin på vejen mod VM i april 2019.

OIK ønsker alle held og lykke!

Seneste nyheder