Rutineret finne til back-kæden

af Caspar Korup-Christophersen

Rutineret finne til back-kæden

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med Sami Jekunen. Sami Jekunen kommer til Odense med en masse erfaring fra den finske Mestis-liga, hvor han har spillet de seneste fire sæsoner.

Odense Bulldogs præsenterer i dag endnu en brik i puslespillet inden starten på Metalligaen sæson 2018-19. Den stærke finske back Sami Jekunen kommer til fra den finske Mestis, hvor han sidste sæson spillede for Ketterä, der blev slået ud i kvartfinalen.

”Vi er glade for at have Sami med på holdet. Sami er en dygtig spiller, der er hurtig på skøjterne. Vi forsøger i år at spille med meget fart og bevægelighed, og der bliver det vigtigt at have backer, der kan holde på pucken og sætte spillet i gang som Sami. Med sine blot 23 år har Sami allerede spillet næsten 200 kampe i den finske Mestis-liga, og han kommer derfor med en masse erfaring” siger head coach Pelle Svensson

Netop erfaring kan vise sig vigtig for Odense Bulldogs, der har været på udkig efter en rutineret back til at supplere de unge talenter i back-kæden. Sami Jekunen kan derfor blive en vigtig brik i Odense Bulldogs sæson. Selv ser Sami Jekunen frem til sin sæson hos Odense Bulldogs med spænding, og det er intet tilfælde, at han valgte klubben.

”Jeg har hørt meget godt om klubben. At de har en god organisation omkring holdet, og at de tager sig godt af deres spillere. Jeg ved, hvad der forventes af spillerne i Odense Bulldogs og kan godt lide den retning klubben bevæger sig i. Jeg ser frem til at komme til Odense, og jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og komme i gang.” siger Sami Jekunen

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder