Optakt: Fife Flyers – Odense Bulldogs

af Caspar Korup-Christophersen

Optakt: Fife Flyers – Odense Bulldogs

Odense Bulldogs besøger Ned Lukacevic gamle klub i deres anden træningskamp i det engelske.

I weekendens anden træningskamp tager Odense Bulldogs på besøg hos Fife Flyers i Kirkcaldy i Scotland. Det er en lang tur for Bulldogs drengene, der lørdag vandt deres 4 sejr på stribe i Manchester over Manchester Storm. Sejren kom i hus efter straffeslag, der efterhånden ikke er et helt uvant scenarie for Odense Bulldogs, som har vundet de seneste tre opgør efter straffeslag.

Odense Bulldogs kommer ind i opgøret med mest selvtillid. De er kommet godt fra start og er ubesejret i preseason. Fife Flyers er kommet derimod kommet skidt fra start og har tabte begge deres preseason kampe. Derfor jagter de også oprejsning, mens Odense Bulldogs skal kæmpe for at holde stimen vedlige.

For Ned Lukacevic byder opgøret mod Fife Flyers også på et gensyn med sin gamle klub. Ned Lukacevic spillede for Fife Flyers i sæsonerne 2013-14 og 2014-15. Ialt blev det til 84 kampe for den skotske klub. Odense Bulldogs håber, at gensynet bliver mere glædeligt for Ned Lukacevic end for hans gamle holdkammerater.

Kampstart er 19:30 dansk tid og kan streams på:
https://www.247.tv/eihl/ for 8 britiske pund, hvilket svarer til ca. 66 kr.

Aftenens holdstilling:

1 Teemu Seppänen
31 Andreas Lauridsen

2 Mathias Max
3 Sami Jekunen
4 Yannick Vedel
5 Jakob Wittendorf
6 Christian Larsen
8 Ned Lukacevic
9 Marcus Nissen
10 Søren Nielsen
15 Christopher Kamph
16 Mike Daugulis
17 Vojtech Komarek
18 Kristian Kragh
19 Jonas Hansen
20 William Nielsen
21 Henry Hardarsson
22 Frederik Benjaminsen
24 Marcus Nielsen
25 Mads Schaarup
27 Sebastian Ehlers
28 Martin Larsen

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder