Opdatering fra truppen

af Caspar Korup-Christophersen

Opdatering fra truppen

Odense Bulldogs går en spændende sæson i møde med et godt miks af unge talenter og rutinerede spillere på holdet.

Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt, og drengene møder ind til første træning mandag d. 6. august.

Det bliver en spændende sæson for Odense Bulldogs, hvor vi tager hul på en ny epoke. Derfor bliver holdet i år også det yngste i Odense Bulldogs historie men nok også det mest talentfulde. Det giver forhåbninger og forventninger om, at de unge talenter griber chancen, for på papiret har holdet måske ikke de længste CV’er, men som vi alle ved, så er det på isen kampene afgøres.

Inden sæsonen 2018/19 er der kommet mange nye ansigter til Odense Bulldogs. De har skulle integreres i truppen og kulturen omkring klubben. Forlydenderne fra trænerstaben er dog, at spillerne allerede har fået opbygget en god stemning, og der bliver knoklet stenhårdt for at være i topform, når de kommer på isen. Ifølge vores fysiske træner Søren Jakobsen bliver det da også en flok toptrimmede og motiverede krigere, vi får at se i den kommende sæson.

Teemu Seppänen er kommet til klubben og udgør sammen med Andreas Lauridsen målmandsteamet. Vi har forlænget med Mads Schaarup og Martin Larsen, der sammen med den nytilkommende Marcus Nielsen kommer med en masse erfaring fra Metal Ligaen, som de kan give videre til de unge og talentfulde backer Christian Larsen, Christopher Kamph og Lucas Rasmussen fra egne rækker og Frederik Benjaminsen, der er kommet til fra Esbjerg.

I angrebet er Sebatian Ehlers, Søren Nielsen, Yannick Vedel, Jacob Wittendorf og Jonas Hansen klar til endnu en sæson for Odense Bulldogs, ligesom vi byder velkommen tilbage til at par gamle kendinge af Odense Bulldogs. Mike Daugulis og Henry Hardarsson har begge valgt at vende tilbage til klubben, og Ned Lukacevic har samtidig valgt at forlænge opholdet. Derudover er Kristian Kragh og Marcus Nissen kommet til fra Herning.

På trænerposten har vi også fået en ny mand. Pelle Svensson skal i de kommende 2 sæsoner stå i spidsen for Odense Bulldogs. Han får hjælp af assistenttræner Mads True og fysisk træner Søren Jakobsen. Pelle kommer med en ny filosofi og et nyt koncept, som vi er sikre på vil give os succes i den kommende sæson.

Udover de allerede tilknyttede spillere vil der i opstarten være en del spillere på try-out. Vojtech Komarek(20) fra Tjekkiet, dansk-svenskeren William Nielsen(20) og Mikkel S. Hansen(19) fra Esbjerg. Derudover har vi fra egne rækker et par talenter med inde omkring ligaholdet. Mathias Møller(17), Mathias Max Rasmussen(16), Rasmus Pilely(19) og Jiri Hilding(18).

Hele Odense Bulldogs glæder sig til at komme i gang med sæson, og ikke mindst glæder spillerne sig til at spille for Danmark’ bedste fans.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder