Odense slår Rødovre i anden træningskamp

af Caspar Korup-Christophersen

Odense slår Rødovre i anden træningskamp

Der måtte syv straffeslag til inden, at Odense Bulldogs kunne hive sejr hjem over Rødovre Mighty Bulls.

Efter en alt for kort sæson, hvor Odense Bulldogs desværre måtte forlade play-off allerede i play-in, så er de tilbage på isen i Odense Isstadion. Her tog de fredag aften imod sidste års nummer 3 i grundspillet, Rødovre Mighty Bulls. Det var anden træningskamp i pre-season for Odense Bulldogs, der skulle forsøge at efterfølge resultatet fra første kamp mod Herlev Eagles, hvor det blev til en sejr.

Odense Bulldogs starter første periode under hårdt pres. Rødovre Mighty Bulls presser hårdt på, men Odense Bulldogs holder stand, og får i momenter kæmpet sig ind i kampen. Der kommer store i begge ender, men ingen af holdene kan få pucken det sidste stykke ind over stregen. De må derfor gå til pause 0-0.

Odense Bulldogs starter bedre i anden periode, og får presset Rødovre Mighty Bulls bedre end i første periode. Flere gode forsøg resulterer i, at Odense Bulldogs bringer sig foran 1-0 på mål af Christopher Kamph. Det er 2. mål i lige så mange kampe. Desværre kan Odense Bulldogs ikke holde resultatet perioden ud og midtvejs før Rødovre Mighty Bulls udlignet til 1-1, som også bliver resultatet ved slutningen af anden periode.

Tredje periode bliver en tæt og målløs affære. Hverken Odense Bulldogs eller Rødovre Mighty Bulls kan få sat sig på spillet, derfor bliver det en periode, som bølger frem og tilbage med chancer i begge ender. Desværre har Odense Bulldogs ikke det fornødne held til at lukke kampen, og den ender derfor 1-1 og går i overtid.

I overtiden får Rødovre Mighty Bulls sat sig på spillet med flere gode muligheder. Den største tilfalder dog Odense Bulldogs’ Henry Hardarsson, der er uheldig med ikke at lukke kampen efter en fejl fra Rødovre Mighty Bulls. I de døende sekunder hiver Odense Bulldog’ Teemu Seppanen en fantastisk redning op, og kampen skal derfor afgøres på straffeslag.

Her starter Odense Bulldogs godt, hvor Søren Nielsen og Mathias Max scorer på Odense Bulldogs første to forsøg. Da Rødovre Mighty Bulls samtidig brænder på tre ud af deres fire første forsøg, ser det lovende ud. Desværre lykkedes det hverken Ned Lukacevic, Sebatians Ehlers eller Jonas Hansen at få pucken i nettet, så da Rødovre Mighty Bulls scorer på deres femte forsøg, skal der ekstra slag til. Her brænder Martin Larsen først, men Teemu Seppanen redder og holder Odense Bulldogs inde i kampen. I syvende slag er Mike Daugulis skarp, og da Teemu Seppanen fortsætter stilen ender kampen 4-3 (1-1).

Dermed fortsætter Odense Bulldogs den gode stime i pre-season.

Odense Bulldogs målscorer:
Ordinær spilletid:
Christopher Kamph – 1. assist Marcus Nielsen – 2. assist Jonas Hansen

Straffeslag:
Søren Nielsen
Mathias Møller
Mike Daugulis

 

 

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder