Odense Bulldogs indkasserer første nederlag i preseason

af Caspar Korup-Christophersen

Odense Bulldogs indkasserer første nederlag i preseason

Odense Bulldogs skulle forsøge at udbygge streaken som ubesejrede, men måtte indkasserer første nederlag i preseason.

Odense Bulldogs jagtede deres anden sejr i træningsweekenden. Denne gang var det Fife Flyers, som stod for tur. Fife Flyers, der tidligere havde Ned Lukacevic på holdkortet, er kommet skidt fra start i preseason og har tabt begge deres tidligere træningskampe. Odense Bulldogs skulle forsøge at forværre statistikken for aftenens vært.

Desværre fik Odense Bulldogs ikke helt den start på kampen, som de nok havde håbet. Fife Flyers var gode på pucken, og de fik presset Odense Bulldogs tidligt i opspillet. Dette gav flere fine chancer til Fife Flyers, men Andreas Lauridsen i målet gjorde en god figur.
Efter 8 minutter får Yannick Vedel en stor chance, da han bryder Fife Flyers opspil. Uheldigvis for Odense Bulldogs og Yannick Vedel har han ikke det sidste held med sig. Chancen er Odense Bulldogs bedste mulighed i en periode, der ikke byder på mange forsøg på mål for gæsterne.
Fife Flyers derimod viser ofte tænder og halvvejs i perioden, udnytter de en stor mulighed og scorer til 1-0, der også bliver resultatet ved pausen.

I anden periode får Odense Bulldogs en mareridts start, da de hurtigt kommer i undertal, og Fife Flyers udnytter straks powerplayet og gør det til 2-0. Odense Bulldogs kæmper videre for at komme tilbage i kampen, men de kan ikke rigtig finde værktøjet til at sætte sig på kampen og åbne Fife Flyers op.

Bagud med 2 skal Odense Bulldogs ud og jagte endnu et comeback. Drengene fra Bulldogs har vist, at de kan gøre det får, men Fife Flyers har haft fin kontrol på spillet i de første to perioder. Comebacket bliver heller ikke nemmere, da Søren Nielsen tidligt i perioden må gå i omklædningsrummet med en skade.
Alligevel presser Odense Bulldogs på, og med 1:30 igen kan Yannick Vedel lægge pucken i nettet efter en retur fra Martin Larsens skud. I tredje periode er der blevet skruet op for fysikken. Fife Flyers og Odense Bulldogs får begge en mand udvist efter lidt fight, og da Fife Flyers kort efter får endnu en mand udvist, har Odense Bulldogs chancen for at sende kampen i forlænget spille tid. Andreas Lauridsen er på dette tidspunkt taget ud af målet, og derfor spiller Odense Bulldogs 5-3 i det sidste minut. Desværre for Odense Bulldogs får de ikke scoret yderligere og taber deres første kamp i preseason.

Odense Bulldogs målscorere:
Mål: Yannick Vedel – 1. assist: Martin Larsen.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder