Odense Bulldogs fuldender comeback

af Caspar Korup-Christophersen

Odense Bulldogs fuldender comeback

Odense Bulldogs fuldender comebacket og vender et truende nederlag til sejr efter straffeslag.

Aftens træningskamp mod Rungsted Seier Capital er den 3. i rækken for Odense Bulldogs. De to første er endt med sejre, derfor bliver det spændende, om Odense Bulldogs kan holde gang i stimen.

Odense Bulldogs kommer skidt fra start, da Rungsted Seier Capital efter 5 minutter kan bringe sig foran. Kort forinden har Henry Hardarsson fået en 2 minutters udvisning for at være 6 mand på banen, og Rungsted Seier Capital får altså det maksimale ud af situationen. Odense Bulldogs får yderligere 3 gange 2 minutters udvisninger i 1. periode, men her formår de at holde Rungsted Seier Capital fra at score. Resten af perioden er tæt og byder på chancer i begge ender.

Odense Bulldogs får en skidt start på 2. periode, da Rungsted Seier Capital hurtigt kommer foran 0-2. Presset fra gæsterne fortsætter perioden, og Odense Bulldogs får ikke rigtig fat i spillet. Rungsted Seier Capital udnytter presset til at få scoret en enkelt gang mere, og derfor kan de gå til pause foran med 3.

I 3. perioden får Odense Bulldogs en drømme start, da Vojtech Komarek takker for kontrakten og reducerer til 1-3 efter 1 minut. Ned Lukacevis med assisten. Odense Bulldogs får bedre fat i pucken og får presset Rungsted Seier Capital. Det giver flere gode muligheder for en yderligere reducering.
Den kommer i undertal, hvor Kristian Kragh stikker afsted og sender pucken mod mål, Rungsted’ målmand halv klarer kun forsøget, og så kan Yannick Vedel ugeneret styre pucken i nettet til 2-3.
Odense Bulldogs fortsætter de gode takter i 3. periode, og comebacket bliver en realitet, da Ned Lukacevic assisteret af Mathias Max og Sami Jekunen kan gøre det til 3-3 med 2 minutter igen.

Dermed slutter kampen 3-3, og da der heller ikke bliver scoret i overtid, så skal det hele afgøres på straffeslag. Det er anden kamp i træk, at Odense Bulldogs skal i straffeslag. Her scorer Yannick Vedel, Marcus Nissen og Sami Jekunenpå deres forsøg, og Andreas Lauridsen lukker kun to skud forbi sig. Dermed fuldender Odense Bulldogs comebacket og har nu vundet tre ud af tre træningskampe.

Odense Bulldogs målscorer:
Ordinær spilletid:
Vojtech Komarek – 1. assist Ned Lukacevic
Yannick Vedel – 1. assist Kristian Kragh
Ned Lukacevis – 1. assist Mathias Max – 2. assist Sami Jekunen

Straffeslag:
Yannick Vedel
Marcus Nissen
Sami Jekunen

 

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder