Odense Bulldogs er stadig ubesejret

af Caspar Korup-Christophersen

Odense Bulldogs er stadig ubesejret

Odense Bulldogs fortsætter stimen, og for tredje gang i træk vinder de på straffeslag.

Odense Bulldogs er draget på træningstur i det engelske. Første stop var Manchester Storm, der lørdag aften tog imod Odense Bulldogs. Manchester Storm spiller til dagligt i den engelske Elite League, men har først taget hul på opstarten mandag d. 20. august. I deres første træningskamp tog Manchester Storm imod the Bisons fra University of Manitoba, hvor blev det til en 4-3 sejr.

Odense Bulldogs starter kampen godt og viser god tålmodighed på pucken samt masser af fight. Manchester Storm følger dog godt med i 1. periode, og kampen er en tæt affære med chancer i begge ender. Ingen af holdene formår at score, men Manchester Storm lykkedes dog med at få pucken overstreg, eller næsten ihvertfald.
Systemerne i hallen markerer mål, men efter at dommerne her set episoden igennem, bliver målet annulleret. Begge hold må derfor skøjte til pause 0-0.

I anden periode fortsætter Odense Bulldogs de gode takter. De fighter videre og får bygget spillet godt op. Det gode Bulldogs’ spil og det hårde pres kulminerer i en scoring. Frederik Benjaminsen kan sende pucken i mål efter forarbejde af Søren Nielsen og Jonas Hansen.
Odense Bulldogs presser Manchester Storm perioden, men det lykkedes ikke for Odense Bulldogs at udbygge føringen, men kan stadig gå til pause foran 0-1.

Odense Bulldogs kommer ud til 3. periode som i de to forudgående. De virker hurtigere end Manchester Storm og kontrollerer pucken. Manchester Storm for dog spillet sig til enkelte chancer, og halvvejs i perioden for de også udlignet. Odense Bulldogs presser videre, og med 1 minut igen af tredje periode, for Manchester storm udvist deres anden spiller. Odense Bulldogs spiller derfor i powerplay 5 mod 3 i 42 sekunder af det sidste minut. Desværre har Odense Bulldogs ikke heldet med sig, og tredje periode slutter 1-1, og da ingen af holdene formår at score i overtid skal kampen afgøres i straffeslag.

Dette er ikke et uvant scenarie for Odense Bulldogs, der har vundet deres seneste to kampe efter straffeslag. Idag bliver ingen undtagelse. Teemu Seppänen fortsætter det stærke spil i målet og redder samtlige 5 forsøg fra Manchester Storm. Så da Søren Nielsen scorer på Odense Bulldogs 5. forsøg vinder Odense Bulldogs for tredje gang i streg på straffeslag og er fortsat ubesejret.

Odense Bulldogs’ målscorer:
Ordinær spilletid:
Mål: Frederik Benjaminsen – 1. assist Søren Nielsen – 2. assist Jonas Hansen

Straffeslag:
Søren Nielsen

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder