Martin Larsen udnævnt som kaptajn i Odense Bulldogs

af Caspar Korup-Christophersen

Martin Larsen udnævnt som kaptajn i Odense Bulldogs

På Odense Bulldogs spillerpræsentation blev sløret løftet for, at det er Martin Larsen, der får C'et på brystet.

Odense Bulldogs nye kaptajn bliver Martin Larsen, der sidste år var assisterende kaptajn. Han tager altså et  skridtet op ad stigen og får en ny rolle på holdet i år. Martin har spillet 332 kampe for Odense Bulldogs, og han er kommet ind på holdet gennem ungdomsrækkerne i Odense Ishockey Klub. Det er med andre ord en mand, som kender klubben ud og ind, der får C’et på bryst. Grundlaget for valget af Martin Larsen er hans personlig og hans indstilling til tingene, hvor han hver dag arbejder stenhårdt for holdet og tager ansvar.

”Martin var det logiske valg for os i lederstaben. Han står for de værdier, vi gerne vil have på holdet. Han forstår retningen i klubben, og så kan han med sin rutine og erfaring drive den ganske unge trup fremad. Derudover så er Martin altid garant for enorm fight, og så han har en sult efter at vinde kampe, som smitter af på holdet,” Siger Head Coach Pelle Svensson.

Selv er Martin Larsen utrolig beæret over rollen som kaptajn. Martin Larsen er Bulldogs mand fra bund til top, og han kommer til at tage den nye rolle meget seriøst, hvor han med hans rutine og vilje både på banen og i omklædnings rummet er trænerteamet helt sikre på, at Martin er den rigtige mand til at løfte opgaven, selvom han dog ikke mener, at det kommer til at ændre noget.

”Jeg kommer til at være præcis den samme, som jeg altid har været. Jeg er overbevist om, at grunden til, at jeg er blevet valgt, det er fordi jeg kommer med det commitment og kvalitet, som I kender mig for. Jeg er Odense mand helt ind til benet,” sagde Martin Larsen til præsentationen.

Som assisterende kaptajner får Martin Larsen Yannick Vedel, Mads Schaarup og Sebastian Ehlers ved sin side. Der er altså masser af rutine på posterne, der kan guide holdet gennem sæsonen.

”Vi har i trænerteamet valgt et stærkt hold af spillere, der med deres erfaring kan støtte de unge spillere i en lang sæson. De står alle sammen for de værdier, som vi ønsker i truppen, og de kommer alle sammen med en energi og en lyst til at vinde ishockey kampe, ” siger Pelle Svensson.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder