OIK AWARDS 2018

af Thomas Nielsen

OIK AWARDS 2018

Torsdag den 24.05. var afsat til at hylde ledere, officials, trænere og allermest spillerne. Der blev uddelt vandrepokaler på alle OIK-ungdoms og juniorhold.

– af Anders Holst

Fremmødet var vanen stor og der blev klappet ivrigt, når pokalerne blev overrakt. Et par noter om aftenens uddeling. Jens Hellsten blev valgt til Årets Træner i OIK. Stort arbejde, stort engagement og godt humør igennem hele sæsonen.

Årets ildsjæl i OIK blev Jan Larsen. Involvering i masser af projekter på de yngste hold, opbygning af en hockeybiks, ombygningen af OIK-trænerrummet, samt ikke mindst evnen til at snakke med alle OIK’ere med afvæbnende fynsk humor.

Årets Official blev Svend Bondo for hans kontinuerlige arbejde med dommergruppen i den indeværende sæson. Han har evnet at skabe korpsånd blandt dommerne og udvidet kredsen af dommere på breddekampe og stævner.

For første gang var der spillere, som løb med to pokaler. Det var Mille K Jensen som Årets juniormålmand og spillernes pokal på kvindeholdet. Mathias Max Krüger løb med hæderen som Årets Spiller på U17 og dertil blev han MIP på U20 (Most Improved Player).

Du kan se navnene på resten af modtagerne i dokumentet nedenfor.

Tillykke til jer alle!

Seneste nyheder