Odense Sommerhockeyskole 2018 – update 1. juni

af Thomas Nielsen

Odense Sommerhockeyskole 2018 – update 1. juni

Som skrevet tidligere, så bliver besøget udefra på Odense Sommerhockeyskole særdeles stort. Og det samlede antal tilmeldinger er tæt på 80 ishockeyspillere. Og der er fortsat plads til flere!

– af Anders Holst

Der vil være gensyn med en række trænere fra sidste år: Christian Thorsen, Jens Hellsten, Anders Holst, Kim Andersson, Thomas Hansen. Nyt ansigt blandt trænerne er lettiske Toms Strauss. Han skal have den ældste gruppe og vi glæder os til at introducere ham senere på måneden. Ligesom vi senere i juni præsenterer andre af skolens trænere.

Odense Ishockey har fokus på pigespillere og har en ekstra overraskelse til alle piger, som er tilmeldt til campen. I samarbejde med Danmarks Idrætsforbund sætter vi fokus på det gode idrætsmiljø for piger. Vi er glade for at vi kan præsentere en række af vores rollemodeller på kvindesiden i løbet af hockeyskole-ugen.

Nyd sommeren!

Har du spørgsmål eller kommentarer, så skriv til Anders Holst på ah@oik.dk

Seneste nyheder