Bulldogs henter ung forward

af Caspar Korup-Christophersen

Bulldogs henter ung forward

Marcus Nissen har skrevet under på en 2-årig aftale med Odense Bulldogs.

Odense Bulldogs har underskrevet en 2-årig aftale med Marcus Nissen. Marcus Nissen på 19 år kommer til Bulldogs fra Herning, hvor han sidste sæson spillede for Herning IK, hvor det blev til 42 point i 29 kampe, hvilket rakte til en 5. plads på topscorerlisten i 1. division. Desuden fik Marcus Nissen også istid på Herning Blue Fox’ hold. Marcus Nissen er en ung og sulten forward, der bidrager til bredden hos Odense Bulldogs, og både den sportlige ledelse og trænerteamet er sikre på, at Marcus Nissen kan fortsætte sin gode udvikling hos Odense Bulldogs.

– Med sin 5. plads på topscorerlisten og anden flest mål i 1. division har Marcus vist, at han har målinstinkt. Med de gode præstationer glæder vi os til at følge Marcus spille for Odense Bulldogs i Metal Ligaen. Marcus er desuden en spiller med fremtiden foran sig,  derfor har vi også valgt at give Marcus en 2-årig kontrakt, så han kan fortsætte sin lovende udvikling.

– Marcus er den anden forward som Odense Bulldogs henter fra den stærke årgang 99 i Herning. Begge spiller passer perfekt ind i konceptet, og begge navne stod først på blokken, da planlægning frem mod 18/19 sæson gik igang. Derfor glæder vi os også meget til at se dem tørne ud for Odense Bulldogs i den kommende sæson.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder