Jonas Kvist Jepsen stopper hos Bulldogs

af Allan Hoffmann

Jonas Kvist Jepsen stopper hos Bulldogs

Jonas Kvist Jepsen stopper som kommunikationsmedarbejder hos Odense Bulldogs.

Bulldogs’ del af den frivillige administration skal have fundet en afløser for Jonas Kvist Jepsen, idet Jonas i forbindelse med sin journalistuddannelse 1. august starter i journalistpraktik hos TV3 SPORT i København. Sammen med Jonas glæder vi os over, at han har fundet så spændende en praktikstilling, og vi må derfor på jagt efter en ny frivillig kommunikationsmedarbejder.

Jonas har siden april sidste år udsendt vores pressemeddelelser, udarbejdet kampreferater og spillerinterviews, assisteret med hjemmesideredigering og -artikler, samt været meget aktiv i Bulldogs’ kommunikation på de sociale medier.

Vi takker Jonas for en stor og professionel indsats og ønsker Jonas held og lykke hos TV3 SPORT og i hans videre færd inden for sportsjournalistikken.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder