Dansk mester vender tilbage

af Allan Hoffmann

Dansk mester vender tilbage

Henry Hardarson vender tilbage til Odense efter to års fravær. Derudover har Jakob Wittendorf forlænget.

Den nykårede danske mester Henry Hardarson vender tilbage til Odense, hvor han spillede i 2015/16-sæsonen. Siden da har han spillet i Esbjerg og senest Aalborg, hvor han vandt det danske mesterskab. Samtidig vandt han og Aalborg Metal Cuppens Final Four i Boxen i januar, og her blev netop Hardarson kåret til årets pokalfighter med sine fire mål i de to kampe.

Nu vender han så tilbage til Odense på en 2-årig kontrakt, og det ser dansk-islændingen frem til.

– Jeg kommer tilbage til Odense på grund af det mål man har sat sig for, at fokusere på de danske spillere og udvikle sine egne, fremfor at hente dyre spillere udefra. Her mener jeg personligt, at Odense er et sted, hvor jeg kan udvikle mit spil og samtidigt vil jeg kunne bidrage med noget erfaring, lederskab og hårde arbejde. Jeg glæder mig til den kommende sæson og til at møde mine kommende holdkammerater, siger Henry Hardarson.

Og på trods af to pokaler og personlig succes med Aalborg Pirates, så valgte 24-årige Hardarson at takke nej til en forlængelse med Aalborg. I stedet har han skrevet under med Odense Bulldogs.

– Personligt handler det om min udvikling. Det drejer sig ikke om penge eller om man har vundet guld. Mine to sæsoner med Aalborg har været fantastiske, ingen tvivl. Og jeg fik også et tilbud om at blive i Aalborg, hvilket var svært at takke pænt nej tak til. Men efter nogle samtaler med min agent, så indså vi begge, at Odense var det sted, der ville være bedst for min udvikling. Derudover kender jeg mange af spillerne i Odense, hvilket gør det endnu nemmere. Og Odenses langsigtede plan, var noget som jeg gerne ville være en del af, uddyber Hardarson.

Derudover har 19-årige Jakob Wittendorf forlænget med et enkelt år.

– Jeg har valgt at forlænge, da jeg er glad for at være i klubben, har haft et super godt sted at bo, samt nogle dejlige holdkammerater. Og så ser jeg frem til at udvikle mig i den kommende sæson.

Henrik Benjaminsen udtaler:

– Sidst Henry var i Odense, var vi rigtig glade for ham, og vi har lige haft et ønske om at få Henry tilbage til Odense. Det er nu lykkedes, og det er en vigtig brik, der nu er faldet på plads. Henry kommer med fysik, fart, erfaring og en indstilling, hvor han arbejder stenhårdt hver aften.

– Jakob viste i sidste sæson, at han kan bidrage til holdet, og i den kommende sæson bliver han del af den unge flok, der skal være med til at tegne den nye begyndelse for Odense.
Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder