Mike Daugulis vender tilbage

af Allan Hoffmann

Mike Daugulis vender tilbage

Efter to sæsoners fravær vender Mike Daugulis tilbage til Odense Bulldogs. Derudover bliver Frederik Benjaminsen tilknyttet førsteholdet.

Den altid hårdt kæmpende Mike Daugulis vender tilbage til Odense. Han spillede her fra 2014 til 2016, og nu vender han så tilbage.

De seneste to sæsoner har han tilbragt i henholdsvis Rødovre, Rungsted og Herlev. Den 32-årige canadier ser nu frem til atter at kunne trække Odense-trøjen over hovedet.

– Jeg er virkelig spændt på at komme tilbage til Odense. Efter to sæsoner blev jeg virkelig forelsket i byen og alle de fantastiske mennesker. Jeg har fået en masse gode venner i Odense, som jeg stadig har kontakt med. Derudover har min kone et godt job i Odense, som hun elsker, så det passer os perfekt at komme tilbage hertil.

– Jeg ser frem til at blive en del af genopbygningen af holdet, og jeg er klar til at kæmpe med alt, hvad jeg har. Jeg glæder mig til træningslejren begynder og komme tilbage på isen med drengene.

Herudover er der skrevet kontrakt med Frederik Benjaminsen. Den 17-årige back kommer fra Esbjerg, hvor han også i perioder har været en del af træningen med de dobbelte danske mestre Esbjerg Energy. Frederik vil i Odense få muligheden for at blive en fast del af truppen og fortsætte sin udvikling.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Aalborg PiratesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder