Toivonen: Jeg passer godt ind på holdet

af Allan Hoffmann

Toivonen: Jeg passer godt ind på holdet

Vores nye finske målmand, Hannu Toivonen, er faldet godt til i Odense.

I mandags ankom Hannu Toivonen til Danmark, og han har nu haft to træninger med holdet. Vores nye finske målmand var på kontrakt i østrigske Graz 99ers, men så skiftet til Odense som en god mulighed for ham.

– Tingene går nogle gange virkelig stærkt i hockeyverdenen. Min situation i Østrig var ikke den bedste, og så kom muligheden for at skrive under med Odense, så den sprang jeg selvfølgelig på, siger Hannu Toivonen.

Efter nogle dage sammen med de nye holdkammerater, er Toivonen også faldet godt til i omklædningsrummet.

– Jeg passer godt indpå holdet, holdkammeraterne er flinke, byen er vidunderlig og alt har bare været godt indtil videre, så jeg ser frem til næste uge.

Den 33-årige finne tror på, at Odense kan nå langt, hvis alt flasker sig.

– Det er nogle store kampe, der venter. Vi står godt til at komme i top 6, og vi skal bare udnytte den gode mulighed ved at spille vores bedste spil i de sidste fire kampe og se, hvor det tager os hen. Alting kan ske i slutspillet, det ved alle. Vi skal bare være mentalt klar. Kun fantastien sætter grænser.

Hvilken slags målmand er det så vi har fået til Odense? Toivonen beskriver sig selv.

– Jeg vil beskrive mig selv som meget erfaren. Jeg har været professionel i mange år. Der er ikke meget, der kan hyle mig ud af den. Jeg kæmper for eneste puck, og så er jeg en meget hybrid målmand, afslutter Toivonen.

Hannu Toivonen kan ses for første gang i aktion mod SønderjyskE tirsdag den 20. februar.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder