Finsk NHL-erfaring til Bulldogs

af Allan Hoffmann

Finsk NHL-erfaring til Bulldogs

Odense Bulldogs forstærker sig med den finske målmand Hannu Toivonen.

Hannu Toivonen er tidligere draftet i første runde og har tidligere spillet 61 NHL-kampe for Boston Bruins og St. Louis Blues. Herudover har han også erfaring fra flere år i AHL og den bedste finske række.

– Vi har siden sidste uge været på jagt efter en fuldgod erstatning for vores tidligere målmand, og det har været vigtigt for os at finde en afløser der kan hjælpe os på vej mod succes. I Hannu har vi fået en målmand med erfaring fra de bedste ligaer i verden og en målmand der alene med sin størrelse har en klar fordel når der skal lukkes af for modstanderne, udtaler formand Henrik Benjaminsen

Hannu vil være klar til at vogte målet første gang i hjemmekampen mod ærkerivalerne fra SønderjyskE tirsdag den 20. februar.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder