Reaktioner efter Final Four

af Allan Hoffmann

Reaktioner efter Final Four

Vi har fået en snak med nogle af spillerne efter nederlaget ved Final Four.

Jacob Johnston, Martin Larsen, Robin Rahm og Rasmus Bjerrum sætter nogle ord på, hvordan de så nederlaget til Rungsted ved Final Four.

Jacob Johnston:
– Vi leverede en skuffende indsats ved Final Four mod Rungsted. Vi gav alt for mange scoringsmuligheder i vores egen zone, og vi gav dem for meget tid og plads til at bygge spil op. For at komme tilbage på sporet skal vi arbejde bedre som en 5-mands enhed på isen, og så skal vi konstant forfølge pucken og pressen modstanderen noget mere på hele isen. Vi skal arbejde hårdere og vinde vores dueller, hvis vi skal have succes mod topholdene i ligaen.
Jeg vil personligt gerne, og på vegne af hele holdet, beklage for vores skuffende indsats ved Final Four, og oprigtigt takke alle fansene for deres opbakning. Vi havde en utrolig gruppe af loyale fans med os til kampen, der heppede på os, og vi skuffede dem. Vi ser frem til at give fansene noget at juble over resten af sæsonen og ikke mindst ved slutspillet.

Martin Larsen:
– De udspillede på mange parametre. De spillede på en måde som fx play-off kampe skal spilles på. Med masser af fysik, skøjteløb og simple beslutninger. Der er ikke så meget at gøre, udover at komme op på hesten igen. Vi ved, at vi kan spille hockey på et højt plan. Og med vores trofaste supporterer i ryggen, kan det aldrig gå helt galt.

Robin Rahm:
– Det var en virkelig skidt kamp af os. Jeg ved ikke om vi ikke var mentalt klar eller hvad det var. Det er en play-off kamp, og så møder vi op sådan her, det er noget bulls**t. Alt gik bare galt. Rungsted spillede play-off hockey, og det gjorde vi ikke. Der skal simpelthen gøres noget ved det. Vi har kun vundet tre af de sidste 12 kampe, og vi kan ikke fortsætte med at spille sådan her. Vi skal op på hesten igen, og blive klar til slutspillet.

Rasmus Bjerrum:
– Vi leverede en pinlig indsats over hele linjen, og vi skylder en undskyldning til de fans, der tog til Herning og skabte god stemning. Vi skal kigge os selv i spejlet og spille med meget mere ild i øjnene. Alle burde være topmotiveret for at vise, det var en engangsforestilling.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder