Bulldogs henter canadisk angriber

af Allan Hoffmann

Bulldogs henter canadisk angriber

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med Ned Lukacevic for resten af sæsonen.

Tidligere på sæsonen sagde vi farvel til Anthony Camara, og derfor har vi manglet en offensiv profil på holdet. Manden er nu fundet, han er fra Canada, med montenegrinske rødder, og han hedder Ned Lukacevic.

Ned er 31 år og kan både spille center og venstre wing. I 2004 blev han draftet som nummer 110 i NHL af Los Angeles Kings. Efterfølgende har han været på kontrakt i Philadelphia Flyers, Boston Bruins, Colorado Avalanche og Edmonton Oilers. Det er dog aldrig blevet til NHL-debut. Ned har også prøvet lykken i Europa, og startede denne sæson med at spille for en ungarsk klub, men det blev til et kort ophold, og siden da har han været klubløs. Nu går turen så til Odense, og hovedpersonen selv glæder sig over skiftet.

– Det var en god mulighed for mig at skifte til Odense. Det var en mulighed som jeg ikke troede, jeg ville få så sent på sæsonen, specielt efter hvordan mine to sidste sæsoner er gået, siger en ydmyg Ned Lukacevic.

– Henrik (Benjaminsen, red.) har virkelig skaffet en masse information om mig, min historie og min baggrund. Og jeg var helt ærlig over for ham. Jeg fortalte ham, at jeg har skiftet klub en del gange, og ikke har kunne finde en god rytme. Men jeg har lært af mine fejl, og jeg tror, at jeg har en masse gode år i mig endnu, uddyber Lukacevic.

Formand Henrik Benjaminsen glæder sig over signingen med vores nye canadier.

– Vi har været på jagt efter en erfaren spiller med offensive kvaliteter. En spiller, der ikke kun i én sæson har vist han kunne lave point, men som kontinuerligt har produceret igennem flere sæsoner. Det har vi fundet med signingen af Ned. Han har vist, at han kan producere mange point i de klubber han tidligere har været i, siger Henrik Benjaminsen.

– Ned har så i sidste sæson og i år været uheldig med de klubber han er kommet til, og det er derfor også en sulten spiller, der kommer til Odense for at vise sit værd. Men samtidig er det også en spiller, der mangler kamptræning, og vi må forvente, at han skal bruge nogle kampe til at få det på plads, uddyber han.

Ned Lukacevic har spillet i flere europæiske ligaer, heriblandt Sverige, Tyskland, Slovakiet, Polen, Ungarn og nu Danmark. Og den 31-årige canadier ser frem til den danske liga.

– Jeg ser meget frem til Danmark. Jeg kender Jacob Johnston, og han har fortalt mig en del om ligaen. Det skulle være en hurtig liga med hårdtarbejdende spillere. Dansk hockey er meget respekteret. Jeg er meget taknemmelig for den mulighed, jeg har fået, siger Lukacevic.

– Ned Lukacevic afventer pt arbejdstilladelse før han er klar til at spille, afslutter Henrik Benjaminsen.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder