Optakt: Bulldogs – SønderjyskE

af Allan Hoffmann

Optakt: Bulldogs – SønderjyskE

I morgen venter en spændende hjemmekamp mod lokalrivalerne fra SønderjyskE.

Tirsdag aften møder vi lokalrivalerne fra SønderjyskE for tredje gang i sæsonen. De to tidligere opgør er resulteret i suveræne Odense-sejre på henholdsvis 7-1 og 4-0. Og den seneste kamp, der fandt sted den 17. november, var en fest uden lige i Odense Isstadion. Næsten 2600 var mødt op i hallen, hvilket var suveræn sæsonrekord. Vi tror dog ikke på samme antal tilskuere denne gang, men vi håber dog på, at der stadig bliver leveret tophockey på isen.

SønderjyskE har stadig ikke fået rettet op på den dårlige stime. De indtager lige nu 9. pladsen i tabellen og har tabt fire kampe i træk. Mlle hockeyinteresserede ved også, at sønderjyderne normalt hører til i toppen af dansk ishockey. Derfor forventer vi en intens og hård kamp i aften.

Der er kampstart kl. 19.00 i Odense Isstadion.

STATS

Indbyrdes kampe denne sæson: Odense fører indbyrdes opgør med 2-0
SønderjyskE-Odense 1-7
Odense-SønderjyskE 4-0
Målscore: 11-1 til Odense

Odense hjemme denne sæson:
9 sejre – 3 nederlag
Målscore: 42-23 (+19)

SønderjyskE ude denne sæson:
4 sejre – 9 nederlag
Målscore: 28-34 (-6)

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder