Målfattigt opgør endte i nederlag mod Hvidovre

af Allan Hoffmann

Målfattigt opgør endte i nederlag mod Hvidovre

Det var et træt Odense-hold, der lørdag tabte 1-0 i overtid til Hvidovre Fighters.

Lørdag eftermiddag skulle Odense tilbage på sporet efter et ærgerligt nederlag til Herning fredag aften. Kampen i dag stod på Hvidovre Fighters, som skraber bunden af Metal Ligaen.

Kampen startede ikke i det vilde tempo. Det var faktisk Hvidovre, der satte sig på kampen i åbningsminutterne. Odenses forsvar viste en smule usikkerhed, hvilket gav nogle store Hvidovre-muligheder, der heldigvis ikke blev udnyttet.

Midtvejs i perioden begyndte Hvidovre at tage udvisninger, hvilket naturligvis fik Odense længere frem på isen. Odense fik et halvandet minut i 5-mod-3, men var ikke i stand til at omsætte det til mål.

Ikke desto mindre så fik Odense overtaget spillet og samtidig skruet tempoet i vejret. Der blev tilkæmpet flere store chancer i slutningen af perioden, men der blev ikke scoret. Stillingen var derfor 0-0 ved pausen.

Anden periode var en mærkelig en af slagsen. Der blev både leveret flot og mindre flot hockeyspil. Der blev til tider også gået rigtig hårdt til den inde på isen. Der blev heller ikke taget nogle udvisninger, hvilket gjorde kampen meget afventende.

Odense bankede dog på til en scoring. Chancerne blev større og større, men Hvidovre-forsvaret var solide og tillod ingenting til Odense.

Midtvejs i perioden opstod en uheldig situation, hvor Søren Nielsen blev væltet i egen forsvarszone. Idet han falder, bliver pucken skudt afsted og træffer Søren på kinden. Han måtte efterfølgende forlade kampen og en tur på skadestuen.

Scoringerne lod vente på sig, og der kom heller ikke nogle i anden periode.

Kampen var stadig jævnbyrdig, og Hvidovre havde bestemt også muligheder. Som perioden skred frem, så blev Odense mere og mere frustrerede. Det lignede et træt Odense-hold, der havde spillet en hård kamp for under 24 timer siden.

I slutningen af perioden var kampen i Hvidovres hænder, og sjællænderne var også tæt på at snuppe alle tre point.

Der faldt ingen scoringer i ordinær tid, og derfor skulle kampen i overtime.

Nu blev der lige pludselig meget plads på isen, og det var til Hvidovres fordel. Det trætte Odense-hold havde svært ved at følge med, og Hvidovre nærmede sig en afgørende scoring. Og den kom efter tre minutter og 46 sekunder. Dermed er den anden gang i sæsonen, at Odense taber til Hvidovre på egen is.

KAMPEN I TAL

Odense Bulldogs – Hvidovre Fighters 0-1 OT (0-0, 0-0, 0-0, 0-1)
63:46 Valdemar Kisum (Tobias Dyk, Victor Björkung)

Udvisninger:
Odense: 3 x 2 min.
Hvidovre: 3 x 2 min.

Skudstatistik:
Odense-Hvidovre 27-32 (7-9, 12-11, 5-5, 3-7)

876 tilskuere i Odense Isstadion.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder