Johnston: Vi kommer stærkt tilbage

af Allan Hoffmann

Johnston: Vi kommer stærkt tilbage

Hvidovre løb med sejren i lørdagens opgør. Jacob Johnston sætter ord på kampen.

Det var en skuffet Jacob Johnston vi mødte efter 1-0 nederlaget til Hvidovre. Kaptajnen sætter her nogle ord på, hvordan han så kampen.

Hvad tænker du om kampen i dag?

– Det var et skuffende nederlag. Vi ville meget gerne have haft de tre point. Vi havde vores chancer, men udnyttede dem ikke. Samtidig gav vi dem for meget plads. Forhåbentlig bliver det bedre til næste kamp.

Var I trætte ovenpå gårsdagens kamp?

– Ikke rigtigt. Vi er selvfølgelig ikke vant til at spille to kampe på to dage, men det er ingen undskyldning. Vi skal være bedre ren taktisk, spille smartere og rydde op i forsvarszonen. Vi kunne sagtens have fået et bedre resultat i dag.

Hvordan kommer vi tilbage på sporet igen?

– Vi skal have restitueret i aften og i morgen. Dernæst skal vi have en god træning på mandag og forhåbentlig en god kamp tirsdag. Så vi skal bare have trykket på “genstart-knappen” og starte på en frisk. På en sæson vil man altid have op- og nedture. Vi har haft en skuffende weekenden, men vi skal nok komme stærkt tilbage.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder