Ishockey for alle mellem 16 – 56!

af Thomas Nielsen

Ishockey for alle mellem 16 – 56!

Ishockey er for alle, og i Odense Ishockey Klub har vi plads til begyndere i alle aldersklasser. Prøv kræfter med den fedeste sport!

Har du også mærket suset fra en actionfyldt ishockeykamp? Vil du gerne i bedre form og motionere i en spændende holdidræt? Nu kan du selv blive en del af ishockeyspillet og komme ind i et fedt fællesskab rundt om den ubetinget fedeste sport.

I Odense Ishockey Klub har vi indført et motionshold for begyndere. Holdet er målrettet nybegyndere mellem 16 og 56 år, og er et supplement til vores i forvejen stærke motionsafdeling med tre selvstændige hold. Træningsdage vil være hver torsdag aften 21:15 – 22:30 og søndag aften 18:30 – 19:45.

Der kan lejes udstyr for 50kr, samt skøjter for 25kr. Spillere, der skal leje komplet udstyr, skal møde ind 45 min før træningen, så der er tid til at finde det rette udstyr. Nye spillere må gerne melde deres ankomst forinden til en af kontaktpersonerne herunder eller tilmelde sig på facebook, via gruppen OIK Voksen Nybegynder. Kontingent på Voksen begynder er billigt for en sæson. Ønsker du at spille på et turneringshold vil dette også være muligt. Her er kontingentet dyrere, men samtidigt er der, som del af den dyrere sats også fri entré til Bulldogs’ hjemmekampe.
De dygtige undervisere vil på isen sørge for, at alle får en grundig instruktion i sporten via praktiske spiløvelser og basal forståelse af ishockeyens grundelementer. Alle træninger vil blive afsluttet med kamp, så de indledende øvelser kan omsættes i praksis.

Lyder det ikke som noget for dig, der gerne vil i bedre form, opleve en superfed sport indefra og indgå i et stærkt fællesskab? Det er motion, når det er absolut sjovest!

Har dette vakt din interesse, så kontakt en af kontaktpersonerne herunder og hør nærmere.

• Anders Holst – ah@oik.dk eller tlf. 6170 9958
• Magnus Gravergaard – Magnus-grj@hotmail.com eller tlf 2018 0044
• Rene Nørregaard – Rene201292@gmail.com eller tlf 5248 2585

Vi er i fuld gang med sæsonen 2017/18 og er på hver torsdag/søndag frem til sent i april. Vi ses på isen!

Seneste nyheder